09 septembrie 2015

Servicii psihologice pentru companii

Cabinetul Individual de Psihologie Bălașa Mihaela - ofertă pentru companii

Psiholog Mihaela Bălașa - Pitești

  1. Activitatea de consiliere individuală pentru angajații companiei (la cerere, în caz de necesitate).
  2. Activitatea de consiliere individuală a membrilor conducerii companiei, conform unui program stabilit.
  3. Organizarea de ședințe săptămânale de suport și consiliere motivațională a echipei, prin discuții despre activitățile desfășurate de fiecare membru al echipei, dificultățile întâlnite în atingerea obiectivelor săptămânale și lunare, brainstorming pentru rezolvarea problemelor (personal tesa).
  4. Activitatea de consiliere motivațională a personalului angajat, prin analiza activității sale și prin acordarea suportului la întâlnirea bilunară  (prin skype pentru personalul care lucrează la distanță).
  5. Activitatea de mediere a conflictelor în cadrul companiei (conflicte între angajați, conflicte cu direcțiunea, sesizări, plângeri, nelămuriri etc).
  6. Organizarea lunară de întâlniri tip team building în afara companiei, cu personalul tesa și anuală cu întregul personal al companiei.
  7. Organizarea lunară de întâlniri tip trainning și dezvoltare în carieră.
  8. Colaborare strânsă cu conducerea companiei, pentru implementarea de noi strategii, pentru urmărirea îndeaproape a activității angajaților, pentru a menține toată schema de lucru în condiții optime.
  9. Consultarea cu conducerea companiei pentru identificarea nevoilor cât mai exacte în activitatea de recrutare și selecție (cunoștințe tehnice, profil psihologic).
  10. Conceperea și publicarea anunțurilor de recrutare.
  11. Activitatea de selecție, recrutare și angajare în cadrul companiei.
  12. Activitatea de testare psihologică a angajaților companiei.
  13. Activitatea de întocmire, studiere și modificare a fișelor de post și a organigramei companiei, în scopul eficientizării activității desfășurate de către angajați.
  14. Activitatea de suport pentru problemele intervenite în cadrul departamentului de resurse umane.
  15. Asistență personală, telefonică și prin skype pentru consiliere, motivare, suport pentru personalul companiei (în caz de necesitate).


Mai multe detalii pe Blog Mihaela Bălașa