29 iunie 2014

Romanian Business Promotions portal de promovare al Romag Intermed Business

Romag Intermed Business srl Piteşti a lansat un serviciu de promovare comercială a instituţiilor publice şi private româneşti, a produselor şi serviciilor româneşti, a tuturor valorilor româneşti.




Serviciul de promovare este încă la început, este perfectibil, este bazat pe transmiterea informaţiilor de interes public despre firme, instituţii publice, produse şi servicii, în mediul online, prin intermediul site-ului propriu intermedbusiness.ro, prin intermediul blogurilor informatiioferte.blogspot.ro şi digitalpitesti.blogspot.ro, prin intermediul paginilor de facebook facebook.com/Romanian.Business.Promotions şi facebook.com/informatii.utile.




Intermedbusiness.ro reprezintă o platformă de informare a antreprenorilor, a managerilor, a specialiştilor cu atribuţiuni de coordonare şi control din instituţiile de stat şi private, a consumatorilor de produse şi servicii, un spaţiu virtual în care se întâlneşte cererea şi oferta.

Intermedbusiness.ro este un portal pe care toate firmele interesate să fie promovate prin intermediul unor bannere, sau prin articole publicate online, pot să beneficieze de acest tip de servicii prin barter sau prin servicii plătite.

Blogurile informatiioferte.blogspot.ro şi digitalpitesti.blogspot.ro, paginile de facebook facebook.com/Romanian.Business.Promotions şi facebook.com/informatii.utile sunt alte patru platforme de promovare online a informaţiilor cu caracter economic.