23 septembrie 2014

Oferte de Crăciun la Viena - Agenția de turism Carpați Travel Pitești

O tradiție veche de secole renaște în fiecare an, în preajma Crăciunului.

De la jumătatea lunii noiembrie, odată cu începerea Adventului (Postul Crăciunului), care reprezintă perioada de pregătire pentru marea sărbătoare a Nașterii Domnului, se deschid “piețele Pruncului Iisus” sau “Christkindlmarkt”, așa cum sunt cunoscute Piețele de Crăciun în regiunile austriece și germane, acolo unde au cunoscut cea mai mare dezvoltare.

Piața de Crăciun din Viena - Austria

Această tradiție, care a luat naștere în țările germanice pe vremea cavalerilor Teutoni, se păstrează încă vie în special în Germania și Austria, oferind tuturor posibilitatea de a trăi și de a simți magia Sărbătorilor de iarnă.

Odată cu Reforma lui Martin Luther, au luat naștere noi tradiții referitoare la oferirea darurilor de Crăciun, acestea sugerând că toți oamenii, indiferent de vârstă, primesc cu bucurie daruri de la Pruncul Iisus.

Piețele de Crăciun sunt experiențe încântătoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfătare a simțurilor, pătrunzându-ne până în adâncul sufletului.

Fiecare oraș din Austria și Germania are o Piață de Crăciun unică, presărată cu savoarea tradițiilor și a produselor locale.

Faceți o plimbare printre tarabele frumos decorate, încercați un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locală, beți o cană de Glühwein și simțiți-vă din nou copii, în preajma bradului împodobit și a cadourilor viu colorate!

Glühwein - o cană cu vin fiert

Și dacă vă întrebați cum puteți să vă bucurați de tot ce mai sus am descris, specialiștii în turism ai Agenției Carpați Travel din Pitești vă răspund că soluția potrivită este să călătoriți timp de cinci zile în Austria și Germania, cu avionul din București până în Viena, acolo unde vă așteaptă un autocar modern de 4 stele, care vă asigură o deplasare plăcută la Piața de Crăciun din Viena, în prima seară, la Piața de Crăciun de la Palatul Imperial Schonbrunn, în a doua zi de sejur în Austria, la Piața de Crăciun din Salzburg, a treia zi, la Fabrica de Cristale Swarovski de la Wattens (la Wattens, bijuteriile din cristale Swarovski sunt cu până la 30% mai ieftine decât în magazine), la Piața de Crăciun din Innsbruck, a patra zi și la Piața de Crăciun din Munchen, în ziua a cincea zi.


Sejurul la cumpărături de Crăciun în Austria și Germania, recomandat de Agenția Carpați Travel, este sigur și confortabil, deplasarea realizându-se cu compania aeriană Austrian Airlines, pe ruta București – Viena și cu Lufthansa, din Munchen la București.

În sejur aveți incluse două nopți de cazare cu mic dejun într-un hotel de 4* din centrul capitalei Austriei și două nopți de cazare cu mic dejun într-un hotel similar ca și confort, în Innsbruck, capitala Tirolului, regiunea în care s-au organizat de două ori Jocurile Olimpice de iarnă.

Permanent veți fi însoțiți și sfătuiți unde să mergeți să faceți cele mai bune cumpărături și să savurați cele mai delicioase preparate culinare tradiționale, la cele mai bune prețuri, de către un însoțitor (ghid) român, bun cunoscător al locurilor pe care le veți vizita.

Opțional, în timpul sejurului, puteți să mergeți într-o excursie în care puteți să vizitați Mănăstirea din Heiligenkreutz, cea mai veche mănăstire Cisterciană din lume, locuită continuu (Ordinul cistercian este un ordin călugăresc catolic) și Castelul Mayerling, locul unde moștenitorul tronului Austriei, Prințul Rudolf, s-a sinucis în anul 1886, împreună cu iubita sa, Maria Vetsera, în vârstă de numai 17 ani.

În ultima zi de sejur, înainte de a ajunge la Piața de Crăciun din Munchen, vizitați Castelul Linderhof, construit de către regele Ludovic al II-lea al Bavariei, în mijlocul unei regiuni muntoase din Bavaria.

Piața de Crăciun din Munchen

În speranța că propunerea Agenției de turism Carpați Travel de petrecere a sfârșitului de noiembrie 2014 la cumpărături de Crăciun în Austria și Germania vi se pare interesantă, vă recomandăm să accesați site-ul agenției – www.carpatitravel.ro – pe care veți găsi postate și alte oferte tentante - pachete de ski în Bulgaria, Austria și Italia, pachete turistice de Crăciun 2014 și Revelion 2015, la tarife cu reduceri Early Booking, Concertul de Crăciun de la Viena, etc.

 Agenția de Turism Carpați Travel Pitești

Puteți să socializați pe Facebook cu echipa Carpați Travel, accesând pagina www.facebook.com/carpatitravel (care merită un mare Like!) și puteți să cereți informații despre ofertele lor turistice pe e-mail office@carpatitravel.ro sau telefonic la nr. 0248.218.100 / 0722 626 985, ori să-i vizitați la sediul din Pitești, str. Vasile Milea, bloc MOBILUX, parter.