31 august 2014

Reduceri tarife oferte Revelion, Crăciun, ski - agenţii de turism Piteşti

Agenţiile de turism din Piteşti au oferte turistice la tarife foarte bune, având parteneriate cu marile agenţii de turism din România şi din străinătate. Multe agenţii de turism argeşene au contracte şi cu hoteluri, pensiuni şi vile turistice din cele mai cunoscute staţiuni turistice şi din ţări cu un turism mult mai dezvoltat decât cel românesc.

Oferte de vacanţă în toate anotimpurile
Agenţiile de turism cu sediul în Piteşti au, la fel ca agenţiile turistice cunoscute la nivel naţional, oferte speciale, cu tarife reduse, special realizate pentru anumite perioade ale anului - Paşte, Valentine's Day, 1 si 8 martie, 1 mai, sezonul estival, Crăciun 2015, Revelion 2016, sezon de iarnă.

Oferte de vacanţă în toate anotimpurile

Tarifele speciale Early booking sunt deja prezente pe site-urile agenţiilor de turism din Piteşti, aşa cum se poate observa şi pe site-ul Agenţiei de turism Carpaţi Travel, www.carpatitravel.ro, pe care sunt postate oferte de Crăciun 2015Revelion 2016, pachete special create pentru ski în iarna 2015 - 2016.

Oferte de iarna - agenţii de turism din Piteşti

În ofertele agenţiilor de turism din Piteşti găsim tarife reduse (early booking), pentru plăţile achitate integral anticipat, la cazarea în hoteluri, pensiuni turistice, vile turistice, de la cele mai luxoase, la care şi preţurile sunt mari (dar şi condiţiile de cazare, masă şi agrement sunt impecabile), până la cele mai atractive unităţi de cazare - pensiunile turistice - unde cazarea se acceptă fără să existe obligativitatea plăţii anticipate a serviciilor de alimentaţie publică (fără masă inclusă în preţul achitat la agenţia de turism).

Carpaţi Travel Piteşti
Pentru informaţii privind disponibilitatea locurilor de cazare pentru oferte Early booking, pentru rezervări vacanţe de iarnă 2015 - 2016, vă puteţi adresa specialiştilor în turism la sediul Agenţiei CARPAŢI TRAVEL din Piteşti, str. Vasile Milea, nr. 4, bloc C-V (MOBILUX), scara C, parter, vis-a-vis de BRD - sediul central, puteţi să telefonaţi la nr.: 
0248 218 100 / 0722 626 985 sau să transmiteţi un e-mail la adresa office@carpatitravel.ro