12 aprilie 2014

Mihai Deaconu - candidat la conducerea CJ Argeş

Preşedintele Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) Argeş, Mihai DEACONU, deputat în Parlamentul României, a fost desemnat vineri 11 aprilie 2014, de către Biroul Permanent Judeţean al PP-DD Argeş, să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Mihai DEACONU
candidat pentru conducerea CJ Argeş

Propunerea de a candida domnul Mihai DEACONU la alegerile organizate la data de 25 mai 2014 pentru conducerea Consiliului Judeţean Argeş, a fost făcută de către domnul vicepreşedinte PP-DD Argeş, dl. Marian PĂDUREANU.


Mihai DACONU
alături de conducerea PP-DD România

Propunerea a fost supusă la vot de către doamna prim-vicepreşedintă a Partidului Poporului - Dan Diaconescu Argeş, d-na deputat Ioana - Jenica DUMITRU. Această propunere a primit acordul tuturor membrilor din conducerea extinsă a PP-DD Argeş.


Mihai DEACONU
alături de colegii din conducerea PP-DD Mioveni


Emoţionat de votul unanim primit din partea colegilor săi din conducerea PP-DD Argeş, dl. Mihai DEACONU a afirmat că în această luptă electorală se bazează pe unitatea membrilor şi simpatizanţilor Partidului Poporului -Dan Diaconescu, pe sprijinul pe care speră să-l primească de la Dumnezeu şi pe înţelepciunea poporului român, care mereu ştie să ia cele mai bune decizii când ajunge în situaţii de criză.

Dl. Mihai DEACONU a informat colegii participanţi în sală, că doreşte să transmită cu eleganţă tuturor votanţilor argeşeni că Partidul Poporului - Dan Diaconescu este poziţionat pe scena politică românească pe treptele cele mai înalte, ca partid de sine stătător, cu membri loiali şi competenţi.

Dl. Mihai DEACONU a afirmat că doreşte să promoveze în Argeş o campanie electorală bazată pe promovarea propriilor valori, fiind ferm împotriva luptelor murdare pe care alte partide le-au purtat în alte competiţii pentru ocuparea înaltelor demnităţi locale, naţionale sau europene.

Citeşte şi: 

Candidaţi pentru conducerea Consiliului Judeţean Argeş