24 martie 2014

Pensiunea Rustic Argeşean din Corbeni - pag. 2

Pensiunea Rustic Argeşean (2)
Corbeni, judeţul Argeş, România

Mi se par impresionante comentariile postate de turişti din întreaga lume, care poate pentru o noapte sau pentru câteva zile au poposit la "Pensiunea Rustic Argeşean" din Corbeni, la fel cum impresionantă este şi media notelor date de turişti pe site-ul Booking.com acestei pensiuni: 9,9!


Pensiunea Rustic Argeşean din Corbeni (interior)


Fiind pasionat de turism şi iubind România, sunt tare bucuros să văd că sunt servicii turistice apreciate de oaspeţii lor români şi din alte ţări, chiar şi într-o localitate mai puţin promovată ca destinaţie turistică, respectiv comuna Corbeni din judeţul Argeş.

După ce am fost convins că această locaţie este o destinaţie potrivită pentru dorinţele mele, am căutat să văd şi tarifele de cazare şi condiţiile în care se pot face rezervări. Surprinderea a fost mare în continuare, văzând că preţul plătit pentru servicii de nota 9,9 sunt extrem de accesibile chiar şi pentru veniturile mici ale românilor, tarife pe care vi le prezint aici, acestea fiind valabile în ziua acestei postări (23 martie 2014).


Preţ cameră/zi
- 60 lei (în timpul săptămânii)
- 70 lei (în week-end)
Preţ de închiriere a întregii pensiuni pentru o zi, pentru întreaga capacitate: 
- 300 lei (în timpul săptămânii)
- 350 lei (în week-end)
* Pat suplimentar 20 lei.
* Ziua hotelieră începe la ora 13 şi se încheie a doua zi la ora 12.

Pentru că eu consider că merită promovată ca şi destinaţie turistică, dar şi pentru a avea de unde să înveţe gospodarii care vor să se ocupe de agroturism şi să primească felicitări la fel ca proprietarii "Pensiunii Rustic Argeşean" din Corbeni, postez aici datele de contact ale pensiunii:
Telefoane recepţie: 0745.783.584 / 0745.454.068