06 aprilie 2014

Cafea-coffee-кофе-قهوة-café - Prestige Cafe & Club Piteşti

Cafeaua are efecte benefice pentru organismul uman.

Cafeaua consumată în cantităţi moderate are efect benefic

După o perioadă de zece ani de cercetări în Japonia, din 100 000 de persoane care au consumat cafea, 214 s-au îmbolnăvit și au murit de cancer renal, în comparație cu neconsumătorii de cafea, dintre care au murit de cancer 514 persoane. De aici s-a tras concluzia că substanțele antioxidante din cafea protejează celulele renale de radicalii de oxigen cancerigen.


Vă invit să vizionaţi acest videoclip în timp ce vă savuraţi cafeaua!


Un alt studiu National Health and Nutrition Examination Survey, publicat în anul 2005, arată că la cei care consumă cel puțin două căni de ceai sau cafea zilnic, se reduce incidența bolillor cronice de ficat, care sunt frecvente la alcoolici sau persoane supraponderale. Prin efectul cofeinei, incidența bolii se reduce. Cafeaua, se presupune că are un efect pozitiv și în boala Parkinson sau Alzheimer.


Principalul rol benefic al consumului de cafea este relaxarea, îndepărtarea gândurilor de la problemele cotidiene, acest efect benefic apărând atunci când cafeaua este savurată alături de persoana iubită, într-un cadru ambiental plăcut.

 

Prestige Cafe & Club Piteşti

Prestige Cafe & Club Piteşti - situat în str. Egalităţii nr. 33, în apropierea Liceului Zinca Golescu, vă oferă o atmosferă plăcută, maxim confort şi intimitate. Aici sunteţi serviţi cu cafea de foarte bună calitate, cu sortimente diversificate de ceaiuri, cu cocktail-uri, cu băuturi alcoolice fine şi băuturi răcoritoare la preţuri accesibile. Sala clubului, armonios decorată, având instalaţie de climatizare, TV LCD, sonorizare şi wireless gratuit, este locul cel mai potrivit pentru organizarea de ceremonii festive. Lucrările de artă expuse în incinta Prestige Cafe & Club Piteşti completează atmosfera specială a acestui refugiu din mijlocul municipiului Piteşti.